REGULAMENT OFICIAL CONCURS ”Provocări H.I. vs A.I. cu premii rechizite BIC_octombrie - noiembrie 2024"
Distribuie
Scris de: CampioMATE, Editat de: 

REGULAMENT OFICIAL CONCURS 

Provocări H.I. vs A.I. cu premii rechizite BIC" 

(H.I. = Human Intelligence/ Inteligenă Umană; A.I. = Artificial Intelligence/ Inteligență Artificială)

(Perioada de desfășurare: 11 octombrie - 30 decembrie 2024)


SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat și desfășurat de ASOCIAȚIA VISURI ÎNDRĂZNEȚE , cu sediul în București, Șos. Iancului nr. 130, Bl. 121, Sc. A, Etj.6, Ap.28, număr de înregistrare în Registrul asociațiilor si fundațiilor 9/03.02.2022, reprezentată de Dl. Rădulescu Andrei Constantin, in calitate de Președinte, denumită în continuare Organizator.

Participanții la concurs sunt obligați să respecte termenii și condițiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor menționate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial"). Regulamentul Oficial este întocmit și este făcut public pe pagina www.campiomate.ro/posts.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări pe pagina menționată mai sus.

SECŢIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL. PERIOADA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

Prezentul Concurs se desfășoară în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, republicată în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

Concursul se va desfășura în perioada 11 octombrie – 30 decembrie 2024. După data încheierii Concursului, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate și nu își mai asumă nicio obligație în legătură cu orice circumstanță care ar putea eventual conduce la concluzia actualității sau continuării Concursului.

Concursul se desfășoară în mediul online, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, pe următoarele pagini de concurs (denumite în continuare “pagini de concurs” sau “paginile de concurs”:

-         Facebook CampioMATE ( https://web.facebook.com/campiomate.ro )

-         Instagram CampioMATE ( https://www.instagram.com/campiomate/ )

Premiile prevăzute în prezentul Regulament Oficial trebuie să fie revendicate în maxim 7 zile calendaristice de la data anunțării câștigătorilor. Data anunțării câștigătorilor este 22 noiembrie 2024, pe cele 2 pagini de concurs. Data limită pentru revendicarea premiilor este 12 aprilie 2024.

SECȚIUNEA 3. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul se desfășoară în 6 etape, după cum urmează:

Etapa 1 : 11 octombrie 2024 – se postează prima provocare (întrebare) pentru public pe cele 2 pagini de concurs.

Etapa 2 : 18 octombrie 2024 – se postează a doua provocare (întrebare) pentru public pe cele 2 pagini de concurs.

Etapa 3 : 25 octombrie 2024 – se postează a treia provocare (întrebare) pentru public pe cele 2 pagini de concurs.

Etapa 4 : 1 noiembrie 2024 – se postează a patra provocare (întrebare) pentru public pe cele 2 pagini de concurs.

Etapa 5 : 8 noiembrie 2024 – se postează a cincea provocare (întrebare) pentru public pe cele 2 pagini de concurs.

Etapa 6 : 15 noiembrie 2024 – se postează a șasea provocare (întrebare) pentru public pe cele 2 pagini de concurs.

Pentru a participa la concurs și a avea şansa de a câștiga unul dintre premii, utilizatorul trebuie să răspundă la minim una dintre cele 6 provocări, până cel mai târziu pe 18 noiembrie 2024, ora 23:59.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ȘI ACORDAREA ACESTORA

La finalul Concursului vor fi desemnați, 20 de câștigători dintre care minim 10 vor fi din comunitatea CampioMATE (elevi-jucători sau părinți ai lor, antrenori, profesori sau voluntari cu cont valid în platforma www.campiomate.ro).

Pentru înscrierea la Concurs, vor fi luate în considerare doar persoanele care au respectat condițiile din prezentul regulament. Nu vor fi luate în considerare: comentariile irelevante, care nu au legătură cu postarea, comentariile înscrise după expirarea datei de înscriere. 

Câștigătorii vor fi desemnați, prin tragere la sorți, dintre cei care au răspuns corect și complet la măcar una dintre cele 6 provocări ale concursului, prin comentariu pe măcar una dintre cele 2 pagini de concurs. Corect și complet înseamnă comentariu care include atât răspunsul corect, cât și argumentarea corectă a răspunsului ales, prin comentariu sau poză cu rezolvarea corectă atașată la comentariu. Un participant poate fi câștigător o singură dată.  Premiile pot fi acordate doar participanților unici. Nu se acordă 2 premii unui participant care are două conturi diferite și a fost ales câștigător cu ambele conturi.     

Premiul pentru fiecare dintre cei 20 de câștigători constă într-un pachet de rechizite BIC, în valoare de 238,41 RON pentru fiecare premiu. Total: 20 de pachete de rechizite BIC pentru 20 de câștigători. Valoarea totală a premiilor este de 4768,2 RON.

Un pachet premiu include, orientativ, următoarele rechizite BIC: 1 set instrumente de scris Colorful (1pix 4 Colours, 4 pixuri Cristal, 4 medium linere, 2 Colour Change, 3 evidențiatoare), 1 stilou Easy Clic Standard + 6 rezerve cerneală + 1 PIC, 1 Roller Intensity Gel Quick Dry + 2 rezerve, 1 Creion mecanic BIC Matic Pastel, 1 compas Exact, creioane colorate Evolution Stripes, Markere colorate ultralavabile Kid Couleur, Creioane Grafit ECO Evolution, Ascuțitoare Mini, Radiera Mini, Evidențiator Brite Liner Grip Pastel.  Nu se acceptă preschimbarea premiului în bani.

Anunțarea câștigătorilor se va face pe cele 2 pagini ale concursului, pe data de 22 noiembrie 2024. 

Câștigătorii premiilor trebuie să trimită pe adresa de e-mail contact@campiomate.ro până cel târziu pe 29 noiembrie următoarele date necesare livrării acestuia:

 nume utilizat pe Instagram sau Facebook

 numele şi prenumele

 adresa poștală 

 telefon de contact

 adresa de e-mail (dacă este participant din comunitatea CampioMATE, adresa de email cu care are cont valid în platforma www.campiomate.ro)

 seria și numărul cărții de identitate/buletinului (a părintelui sau tutorelui legal, pentru participantul minor).

SECŢIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA ŞI PRIMIREA PREMIILOR

 Participarea la această campanie implică acceptarea prevederilor prezentului Regulament Oficial.

 Lista câştigătorilor va fi afişată de Organizator pe paginile de concurs, în conformitate cu prevederile Secţiunii 4 a prezentului Regulament Oficial.

 Pentru validare, câștigătorul are obligația de a face dovada că a îndeplinit condițiile de înscriere în concurs, descrise în prezentul Regulament Oficial.

 Pentru revendicarea premiului, câștigătorul are obligația de a trimite datele necesare livrării premiului în maximum 7 zile calendaristice de la data anunțării câștigătorilor, la  adresa contact@campiomate.ro .

 Câștigătorii vor fi contactați conform informațiilor furnizate de aceștia și conform prezentului Regulament Oficial. După primirea premiului, câștigătorii au obligația de a trimite o fotografie în care să apară imaginea premiului acordat la adresa de email contact@campiomate.ro. De asemenea, numele lor, precum și fotografia, vor putea fi postate pe cele 2 pagini de concurs și vor putea fi preluate de alți parteneri CampioMATE.

 Dacă un câștigător a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat date de contact, i se va retrage premiul. Premiile sunt nominale și netransferabile, ele nu pot fi înmânate altei persoane decât câștigatorului.

 Premiile vor fi expediate în maxim 30 zile calendaristice de la data validării câștigătorilor.

 Înmânarea premiului poate (dar nu trebuie) să fie un eveniment public. Participarea la campanie constituie acordul ca numele câștigătorilor, materialele text sau foto/video încarcate în concurs și fotografiile furnizate să poată fi făcute publice și utilizate gratuit în materiale audio, foto și video de către Organizator.

 Fiecare câștigator este de acord să semneze o declarație scrisă cu acest efect, așa cum o cere Organizatorul. Câștigătorul va primi premiul prin poștă/ curier.  

SECŢIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Organizatorul nu răspunde pentru cazurile în care participanții nu pot vizualiza campaniile din diverse motive legate de conexiunea la internet, browserele folosite şi setările acestora, softurile, aplicaţiile, device-urile folosite etc. Prin participarea la campanie, toţi participanţii şi eventualii câştigători sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor specificate de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragând răspunderea personală şi exclusivă a participanţilor şi eventualilor câştigători. Organizatorul nu are nicio obligaţie de a întreţine corespondenţa cu solicitanţii unor revendicări necâştigătoare ce apar ulterior acordării efective a premiilor, sau după termenul de revendicare a premiilor prevăzut în prezentul Regulament Oficial. Participanții sunt singurii răspunzători de respectarea drepturilor de autor asupra materialelor încărcate în concurs și le cedează către Organizator și Parteneri pe perioadă nedeterminată pentru a fi utilizate în orice medii și pe orice suport.

SECŢIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

La acest Concurs participă persoane fizice de cetăţenie română, cu domiciliul stabil şi rezidenţa în România. Revendicarea premiilor reprezintă un acord de asumare a Termenilor si Condiţiilor stipulate în Regulamentul Oficial al campaniei.

Nu pot participa la această campanie angajații și reprezentanții Organizatorului (Asociația Visuri Îndrăznețe) și nici soţul/soţia, copiii și părinții acestora.

SECŢIUNEA 8. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la Concurs, participanții își exprimă acordul expres și neechivoc ca datele lor personale furnizate voluntar (nume, prenume, adresa poștală, număr telefon fix/mobil, adresa de email, seria și numărul cărții de identitate/buletinului) să fie incluse în baza de date a Organizatorului și să fie stocate, utilizate și prelucrate, pe durata campaniei, în scopul:

- validării, desemnării câștigătorului și acordării premiului către acesta,

- îndeplinirii obligațiilor fiscale ale Organizatorului în cadrul prezentei campanii, dar și ulterior potrivit cerințelor din politicile interne și în conformitate cu cerințele legale.

În contextul îndeplinirii scopurilor de prelucrare, Organizatorul poate dezvălui datele astfel colectate către partenerii săi contractuali, către afiliații săi, către persoane împuternicite care prelucrează datele cu caracter personal, pe seama Organizatorului ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri:

- în situațiile în care această dezvăluire ar fi necesară pentru atribuirea premiilor obținute ca urmare a participării dumneavoastră la concurs;

- pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;

- atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege.

Organizatorul va aplica în utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal măsurile tehnice și organizatorice necesare în vederea asigurării securității acestora, protejării împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

În legătură cu această prelucrare de date, aveți dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de a vă opune prelucrării în limitele și condițiile prevăzute de lege, precum și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, dacă alegeți să oferiți consimțământul dumneavoastră cu privire la anumite prelucrări, aveți dreptul să-l retrageți în orice moment.

Toate aceste drepturi le puteți exercita printr-o cerere scrisă, datată, semnată și transmisă către Asociația Visuri Îndrăznețe prin email, la contact@campiomate.ro .

SECŢIUNEA 9. ALTE TAXE

Organizatorul este răspunzător pentru plata impozitului legat de premiile oferite, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură, în legătură cu acestea, fiind în sarcina exclusivă a câştigătorului.

SECŢIUNEA 10. ÎNCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment ce constituie forţă majoră, inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua prezentul concurs.

SECŢIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.

SECŢIUNEA 12. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toţi participanții accesând pagina www.campiomate.ro/posts. Prin participarea la această campanie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiillor prezentului Regulament Oficial.

Organizator

Asociația Visuri Îndrăznețe

 

 

Operațiunea a fost executata cu succes. Operațiunea nu a putut fi executata cu succes.