În arena CampioMate antrenăm campionul din fiecare copil
Distribuie
Scris de: CampioMATE, Editat de: Maria Predoiu, Timp de citire: 3 minute


Știai că? Matematica este supranumită “gimnastica minții” pentru că antrenează jumătate din competențele viitorului. Critical thinking, Data analytics, Complex problem solving, Reasoning, Ideation, Planning & organizing – toate aceste competențe esențiale pentru viitor sunt modelate încă de la vârste fragede cu ajutorul matematicii. De aceea, toate sistemele educaționale din lume pun mare accent pe matematică.

La vârste mici, copiii descoperă cu entuziasm provocări matematice, de logică, de perspicacitate. Le place să deslușească enigme. Dar, pentru mulți copii, acest entuziasm se pierde pe măsură ce cresc. Matematica devine grea și, în fața exercițiilor noi, frica îi ia locul entuziasmului...Frica de note, frica de a nu ști în fața colegilor sau a profesorului... Ușor, ușor, mulți copii refuză să mai încerce, refuză să se mai antreneze cu ajutorul matematicii.

Pentru că știm cât de utilă este matematica și pentru că ne dorim să le oferim copiilor entuziasm și bucurie, am creat CampioMate – Campionatul de matematică pe echipe.

În arena CampioMate, încurajăm fiecare copil de gimnaziu să își descopere campionul din interior. DA, este 100% adevărat: în fiecare copil se ascunde un campion. Un campion care are nevoie de echipă, de antrenor, de provocări, de încredere, de suporteri. De înfrângeri care să-l ambiționeze și de victorii care să îi dea curaj. Un campion care este în fiecare zi mai bun decât ieri!

În CapioMate – Ediția 2022, peste 90% dintre jucători și antrenori ne-au spus că le-a plăcut experiența și că i-a ajutat pe elevi să fie mai buni la matematică. Tot peste 90% dintre jucători și antrenori ar recomanda altor elevi să participe în următoarea ediție.

Așa că noi, echipa de organizare, am ascultat și am pregătit arena pentru antrenamente și competiție – ediția 2023. Am adus la un loc matematica, elemente din sport și adrenalina din jocurile video.

Tu, JUCĂTORULE, trebuie doar să faci pasul în arenă și să te lași atras în provocări! Cu plăcere :)



 

 

Operațiunea a fost executata cu succes. Operațiunea nu a putut fi executata cu succes.